Пошук

26 квітня: День пам’яті Чорнобильської трагедії

Дата: 26.04.2021 08:40
Кількість переглядів: 469

Шановні ліквідатори наслідків Чорнобильської катастрофи!

Цьогоріч виповнюється 35 років з моменту аварії на Чорнобильській АЕС. Вона вважається найбільшою за всю історію ядерної енергетики як за кількістю загиблих і потерпілих від її наслідків людей, так і за економічним збитком. Відлуння цієї трагедії ми відчуваємо і донині…  
Чорнобиль поламав життя мільйонів людей, назавжди розділив їх долі на дві половини: мирне життя до катастрофи і небувале горе, яке не піддається будь-якому виміру, після 26 квітня 1986 р. Наслідки Чорнобильської катастрофи могли б бути ще більшими і жахливішими, якби на поєдинок з розбурханим атомом з перших хвилин аварії не вступили тисячі людей. Серед них і жителі Корсунь-Шевченківської громади та колишнього Корсунь-Шевченківського району, які стали ліквідаторами наслідків Чорнобильської катастрофи, заплативши за порятунок світу найдорожчим — своїм здоров’ям.
Низько схиляючи голову перед ліквідаторами Чорнобильської катастрофи, сердечно дякую за мужність і відвагу, за виконаний громадянський обов’язок, за порятоване вашими зусиллями людство. 
Кожен з ліквідаторів Чорнобиля — справжній герой, який повинен повсякчас відчувати шану і повагу з боку суспільства.
Від душі бажаю кожному з вас міцного здоров’я, достатку і злагоди в родинах! 

Міський голова Микола БЕРЕЗОВИЙ
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора