Пошук

21 листопада- День Гідності та Свободи!

Дата: 19.11.2021 15:51
Кількість переглядів: 265

Цей день є символом двох революцій – Помаранчевої та Революції Гідності, це вшанування тих подій в історії сучасної України, які змінили життя багатьох українців, їх бачення світу, своєї держави та себе. 

Сьогодні, 19 листопада 2021 року, представники Корсунь-Шевченківської міської ради на чолі з в.о. міського голови Віталієм МАЦЮКОМ  урочисто  поклали квіти до пам'ятного знаку Героям Небесної сотні.

 

За патріотизм, свідому громадянську позицію, непохитність у відстоюванні своїх переконань та з нагоди Дня Гідності та Свободи Почесними грамотами міського голови нагороджено:

Віталія Леонідовича АНТОНЕНКО;

Олексія Тимофійовича ПОЛІІТ;

Євгенію Володимирівну ЛУЦЕНКО;

Оксану Миколаївну СТЕПАНЕНКО.

  

Також  поклали  квіти до місць поховання наших земляків - Василя СЕРГІЄНКА, Михайла ЯКУБЕНКА, Сергія  БІЛОУШЕНА, Романа СОКУРЕНКА, Максима МАРИНЕНКА, Олександра БАРДАЛИМА та вшанували пам’ять загиблих Героїв хвилиною мовчання.  

 

Ми завжди будемо пам'ятати  патріотизм і мужність Героїв Небесної сотні, загиблих воїнів АТО (ОСС), які віддали своє життя заради України, ставши справжнім взірцем для наступних поколінь. Хай пам'ять про всіх невинно убитих згуртовує нас, живих, дає нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі! Герої не вмирають! Слава Україні! 


Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора