Пошук

Найважливіша подія екологічного календаря!

Дата: 06.06.2022 10:57
Кількість переглядів: 185

Традиційно Україна, як і увесь світ, 5 червня відзначає Всесвітній день охорони навколишнього середовища. Відзначення цього дня допомагає привернути увагу суспільства до проблем довкілля і дає можливість кожному з нас прийняти на себе відповідальність за турботу про нашу планету й активно сприяти змінам.

Давайте згадаємо, що ми всі живемо на одній планеті. Вона загадкова і непередбачувана. Ми знаємо про неї так багато і так мало одночасно. Щоб побувати в кожному живописному куточку Землі - не вистачить і всього життя. Тому книги про планету Земля є невичерпним джерелом інформації про неї.

Публічна бібліотека Корсунь-Шевченківської міської ради до Всесвітнього дня охорони навколишнього середовища підготувала для відвідувачів виставку однієї книги «Земля. Повна енциклопедія». Надзвичайно пізнавальне, цікаве видання, над створенням якого працював колектив компетентних та талановитих авторів.

Яскрава енциклопедія містить докладну інформацію українською мовою про те, як виникла Земля, які етапи розвитку пройшла і що чекає на планету в майбутньому. Читачі проникнуть у її найнедоступніші та найзагадковіші місця. Рекомендуємо для всіх, хто бажає пізнати світ.

Фото без опису

Демонструючи книгу юним користувачам, працівники бібліотеки закликали молоде покоління зробити крок до покращення стану довкілля та пропонували відмовитись від пластикових пакетів та перейти на екоторбинки і екосумки, в які( як в горнятко Вінні Пуха) можна складати що завгодно. В якісну і міцну торбину легко поміщаються куплені продукти, улюблені книжки, тощо. Такі стильні сумки довго будуть радувати своїх власників та стануть чудовою альтернативою пластику.

Всесвітній день охорони навколишнього довкілля - прекрасна нагода прибрати сміття в своєму дворі, не залишити слідів свого перебуванння біля річки чи в парку. Саме від нас залежить наше майбутнє! Ми переконані, щоб жити якісно, слід самим стати частинкою змін!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора