Пошук

30 вересня 2022 р. – Всеукраїнський день бібліотек

Дата: 30.09.2022 14:12
Кількість переглядів: 137

Шановні бібліотечні працівники Корсунь-Шевченківської громади, ветерани бібліотечної справи, користувачі бібліотек та всі, хто шанує книгу!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек! Цьогоріч професійне свято ми відзначаємо в умовах воєнного стану. Уся країна об’єдналася для боротьби з рашизмом, а бібліотеки громади стали для своїх користувачів і точкою опори, і місцем сили. Кожна з книгозбірень вносить свою частку працю в наближення перемоги. Бібліотечні працівники сьогодні не лише обслуговують читачів, проводять культурно-просвітницькі заходи для мешканців громади і переселенців, а й плетуть маскувальні сітки, беруть участь у благодійних зборах коштів та продуктів харчування для потреб військових, долучаються до кожної доброї справи, що наближає перемогу над ворогом.

В стінах бібліотек та під час вуличних акцій бібліотекарі активізували популяризацію української книги та сучасних українських письменників, адже нація, що читає, непереможна! Пишаємось нашими працівниками бібліотек, бажаємо міцного здоров’я і творчих успіхів для блага нашої громади. Віримо у Збройні Сили України та незламний волелюбний дух українського народу. Бажаємо усім нам Перемоги!

З повагою,

Ірина ТРУНЦЕВА, начальник відділу культури та туризму Корсунь-Шевченківської міської ради

Валентина ШКРЕБТІЙ, директор Публічної бібліотеки Корсунь-Шевченківської міської ради 

Профспілковий комітет бібліотечних працівників

 Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора