Пошук

Вічна пам'ять Герою!

Дата: 04.08.2023 16:19
Кількість переглядів: 134

Фото без опису

Сьогодні в останню земну дорогу живим коридором вдячності та довічної поваги ми провели нашого Героя — Іллю Віталійовича Супруна🕯

Ілля Віталійович народився 27 січня 1983 року в Конотопі. Згодом сім’я переїхала до Саморідні. Навчався в Моринській школі, потім у Гарбузинському профтехучилищі, де здобув професію водія. Після проходження строкової військової служби пішов працювати. Свого часу працював у лісництві, деякий час на верстатобудівному заводі, до мобілізації, близько десяти років, працював на підприємстві АгроРось.

Найкращий син, надійний брат. Його любили усі. Легко сходився з людьми, мав багато друзів та водночас був сором’язливим, любив займатися садівництвом. Активний, життєрадісний, вмотивований, з великим добрим серцем — таким він залишиться у пам’яті усіх, хто знав Іллю.

У 2022 році став на захист України в лавах артилеристів, яких недарма називають «богами війни», адже саме вони найпотужніше вражають першими живу силу ворога та важкої техніки. Однак, на жаль, саме вони є головною ціллю російських загарбників.

29 липня 2023 року наш воїн поліг смертю хоробрих, виявивши стійкість та мужність, виконуючи бойове завдання за призначенням в ході ведення бойових дій.

Родина втратила рідну кровинку, Україна — ще одного Героя! Його ім’я навіки буде взірцем мужності, патріотизму та незламності. Висловлюємо щирі співчуття всім рідним та близьким, побратимам загиблого Захисника України. Розділяємо біль утрати та низько схиляємо голови у скорботі перед мужністю нашого Героя!

Вічна і світла пам'ять Герою!

Слава Україні! Слава Героям!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора