Пошук

Продовжується співпраця Верстатобудівного заводу ім. Б. Хмельницького з КБ "ЛУЧ"

Дата: 03.02.2021 14:19
Кількість переглядів: 1278

Фото без опису

Корсунь-Шевченківський верстатобудівний завод продовжує співпрацю з Державним підприємством КБ «ЛУЧ» — провідним розробником складових частин комплексів авіаційного та протитанкового озброєння України

Нагадаємо — співпраця з КБ «Луч» розпочалася 2020-го року. Саме тоді за ініціативи колишнього голови Корсунь-Шевченківської районної державної адміністрації, нині — міського голови Миколи Березового до Корсуня-Шевченківського завітали провідні фахівці Державного підприємства КБ «Луч» на чолі з керівником підприємства Олегом Коростельовим, генеральним конструктором зі створення та модернізації зенітних ракетних систем і комплексів протиповітряної оборони, учасником розробки сучасних українських комплексів керованого озброєння.

1 вересня 2020-го року під час візиту Миколи Березового до Києва були узгоджені деталі співпраці з КБ «Луч». Згодом Корсунь-Шевченківський верстатобудівний завод заключив договір про співпрацю з КБ «ЛУЧ» та отримав перше замовлення.

— Вважаю співпрацю з КБ «ЛУЧ» важливою для розвитку нашої громади, адже вона в перспективі передбачає створення нових робочих місць, — зазначає міський голова Микола Березовий. — Наразі досягнуто домовленість про подальшу співпрацю та збільшення обсягів виробництва.

За словами директора Верстатобудівного заводу ім. Б.Хмельницького Івана Брижатого, до роботи над виготовленням замовлення були залучені провідні спеціалісти з м. Дніпра та Корсунь-Шевченківського верстатобудівного заводу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора