Пошук

Епідситуація у Корсунь-Шевченківській ОТГ станом на 5 лютого

Дата: 05.02.2021 12:15
Кількість переглядів: 340

Фото без опису

5 лютого відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

 

За інформацією т.в.о. начальника Корсунь-Шевченківського лабораторного відділення ДУ «Черкаський обласний лабораторний центр МОЗ України» Наталії Власенко, за період з 29 січня по 4 лютого обстежено 33 жителів Корсунь-Шевченківської територіальної громади (інтенсивний показник – 141,63/ 100 тис. населення). З них отримали позитивні результати 9 осіб.

Зокрема по населених пунктах:

  • м. Корсунь-Шевченківський 8;
  • с. Гарбузин 1.

Слід зазначити, що по медичну допомогу, так як і в період жорсткого карантину, звертались практично лише хворі з важким перебігом. Люди, які хворіли в легкій формі, не звертались і, звичайно ж, не обстежувались. Тому досить низький рівень захворюваності, можливо, не зовсім відповідає дійсності.

З метою подальшого недопущення поширення коронавірусу COVID-19 протоколом №6 комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій продовжено дію карантинних вимог для «помаранчевої зони».

Виконавчий комітет міської ради, керівники підприємств, установ та організацій району з 5.02.2021 мають і надалі керуватися вимогами щодо загального карантину для «помаранчевої зони» протікання карантину та вимогами, встановленими постановою Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 року №1236.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора