Пошук

19 лютого — 28 років з дня народження Сергія Білоушенка

Дата: 19.02.2021 08:40
Кількість переглядів: 629

Фото без опису

Сьогодні, 19 лютого, виповнюється 28 років з дня народження Сергія Білоушенка — корсунця, який поліг смертю хоробрих, захищаючи суверенітет і територіальну цілісність України.

Народився Сергій в м. Корсуні-Шевченківському в 1993 році, закінчив гімназію, навчався в університеті, за контрактом пішов на військову службу.
Його бойовий шлях розпочався в березні 2014 року. Влітку того ж року 95-та окрема аеромобільна бригада, в якій він служив, була перекинута на Донбас. Як один з найкращих воїнів бригади він був відібраний у групу, котра здійснювала глибокий рейд до українсько-російського кордону. У ході рейду відбувались жорстокі сутички з російськими найманцями. 27 липня 2014 року під час руху до Савур-Могили, поблизу м. Тореза Донецької області, Сергій Білоушенко загинув. Посмертно нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня.
На Корсунь-Шевченківській гімназії, в якій навчався Сергій, на його честь встановлена меморіальна дошка; вулиця, якою він ходив до гімназії, носить його ім’я (джерело: https://www.facebook.com/KorsunZapovidnyk)

Доземний уклін матері за сина-героя. Вічна йому пам’ять!
 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора