Пошук

Із засідання виконавчого комітету 24.02.2021

Дата: 25.02.2021 17:07
Кількість переглядів: 676

Фото без опису

 

24 лютого 2021 року на засіданні виконавчого комітету міської ради члени виконкому  розглянули 5 питань.

Виконком заслухав звіти про виконання бюджету за 2020 рік у міській раді, в Моринській об’єднаній територіальній громаді та внесення змін до рішення Корсунь-Шевченківської міської ради від 25.01.2021 № 2-38 «Про бюджет Корсунь-Шевченківської міської територіальної громади на 2021 рік.
Повторно було розглянуто ще 2 дуже важливі питання, які були подані після доопрацювання з попереднього засідання виконкому, що стосуються погодження проекту рішення про встановлення тарифу на проїзд у міському транспорті та проїзді по маршруту АС-Гарбузин.
Цього разу  члени виконавчого комітету погодили проєкт рішення, згідно з яким проїзд по місту може здорожчати на 1 гривню, а проїзд від автостанції до Гарбузина – на 2 гривні. Отже, вартість по місту становитиме (в разі подальшого затвердження тарифу) 8 гривень, а на маршруті «АС – Гарбузин» -10  гривень.
Наразі вартість проїзду залишається на рівні 7-ми гривень в межах міста і 8-ми гривень по маршруту «АС – Гарбузин».
Впродовж місяця тариф не підніматимуть, згідно зі ст. 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності». Адже саме місяць дається на обговорення цього питання. Свої  пропозиції, думки та зауваження до місцевої ради може спрямувати кожен охочий.
Через місяць виконком буде збиратися повторно, і на цьому засіданні тарифи будуть, власне, встановлюватись. 
Водночас, ближчим часом будуть поновлені пільгові перевезення населення. Програма компенсації пільгового переїзду на сьогодні уже прийнята.
Здорожчення вартості проїзду зумовлене такими чинниками, як підняття рівня мінімальної заробітної плати, вартості паливно-мастильних матеріалів, комплектуючих, електроенергії та ін. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора