Пошук

До уваги водіїв! 12 березня на Черкащині очікується чергове погіршення погодних умов

Дата: 11.03.2021 21:40
Кількість переглядів: 636


Завтра, 12 березня, на території Черкащини очікується чергове погіршення погодних умов зі зниженням температури до -11 С з інтенсивними сніговими опадами, утворенням ожеледиці у вигляді снігу і хуртовини. Також 12 березня в області очікуються пориви вітру до 15-20 м/с.

Служба автомобільних доріг у Черкаській області дала вказівку підрядним організаціям підготувати снігоприбиральну техніку для роботи під час негоди.
Підрядні організації, що відповідають за зимове утримання автошляхів, знаходяться на цілодобовому чергуванні у режимі посиленої готовності, забезпечені пальним для спецтехніки та мають необхідний запас протиожеледної суміші, щоб оперативно реагувати на зміни погодних умов.
Просимо водіїв відповідально поставитися до застережень та перечекати негоду вдома - не вирушайте в дорогу без нагальної потреби, особливо на далекі відстані. Бережіть себе та своїх близьких, залишайтеся вдома!
Під час негоди ми рекомендуємо водіям, передусім великогабаритного транспорту, користуватися майданчиками для відстою, котрі розташовані вздовж державних автошляхів. На балансі Служб автодоріг країни їх близько 400.
Аби вам було зручніше відшукати їх у дорозі, вони відзначені на Google мапі: http://bit.ly/2WsAaZe
Служба автомобільних доріг у Черкаській області звертається до водіїв з проханням поступатися дорогою спецтехніці.
Якщо ж ви зафіксуєте ускладнення руху на автомобільних дорогах державного значення чи вам знадобиться допомога на дорозі - телефонуйте диспетчеру Служби автомобільних доріг у Черкаській області: +380472714534, +380678093117 цілодобово.
 

Пресслужба САД у Черкаській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора