Пошук

Захисників України вшановано покладанням квітів

Дата: 15.03.2021 13:41
Кількість переглядів: 781

17 січня 2017 р. Верховною Радою України з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, посиленню суспільної уваги та турботи до учасників добровольчих формувань та на підтримку ініціативи громадськості було прийнято постанову «Про встановлення Дня українського добровольця». В Україні його відзначають 14 березня. 

Внесок першої хвилі добровольців важко переоцінити. Завдяки добровольцям — їхній мужності, відданості національним інтересам і щирому патріотизму — вдалося зупинити російського агресора, дати змогу мобілізувати сили в тилу і озброїти армію. Українські добровольці стали гордістю українського народу. 
В боротьбі за вільну Україну героїчно полягли і наші земляки — Роман Сокуренко, Сергій Білоушенко, Олександр Бардалим. Їхньому подвигу жити вічно! З нагоди Дня українського добровольця міський голова Микола Березовий  вшанував пам’ять полеглих покладанням квітів до могил Героїв та хвилиною мовчання.


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора