Пошук

Дистанційний конкурс краси «Принцеса/Королева Бузкового балу»

Дата: 22.04.2021 08:49
Кількість переглядів: 595

Фото без опису

Скоро розквітне бузок – справжня окраса нашого міста. Карантин продовжується, але це не завадить нам поринути в духмяну красу бузкових гаїв. А для стимулу жити на повну – ось вам привід: фотоконкурс краси! Ознайомтеся з Положенням конкурсу, але майте на увазі, що дата подачі заявок, а відповідно і терміни проведення, можуть бути подовжені, якщо до зазначених у Положенні дат бузок ще не розквітне. 

ПОЛОЖЕННЯ
про відкритий дистанційний конкурс краси
«Принцеса/Королева Бузкового балу»
2021 рік 

I. Загальні положення 
У травні в місті Корсуні-Шевченківському традиційно відбувається фестиваль «Бузковий розмай», заснований відділом культури та туризму і будинком культури Корсунь-Шевченківської міської ради. 
Однією із складових фестивалю є конкурс краси «Принцеса /Королева Бузкового балу». В 2021 році через заборону культурно-масових заходів, оргкомітет прийняв рішення про проведення конкурсу на сторінці «Будинок культури Корсунь-Шевченківської міської ради» соціальної мережі Фейсбук у режимі фотоконкурсу, де нагороди отримають і учасниці конкурсу краси, і фотографи. 
Мета конкурсу – туристична промоакція визначних пам’яток і туристичних принад Корсуня засобами естетики і фотомистецтва. 
II. Організаційні засади конкурсу 
Взяти участь у фотоконкурсі можуть як мешканці Корсуня – Шевченківського, так і мешканці інших міст і сіл, але головна умова: фото учасниць повинні бути зроблені на тлі легковпізнаваних визначних пам’яток і туристичних принад Корсуня. 
Важливо! Одна із фотографій в обов’язковому порядку повинна бути зроблена на фоні квітучого бузку. На зображенні повинні бути відсутні логотипи чи емблеми інших конкурсів та фестивалів. Фото повинні бути зроблені не раніше 2021 року. 
Від кожної учасниці – 3 фото :
1) у вечірній сукні;
2) в стилізованому вбранні з елементами національного костюму;
3) у фантазійному костюмі на власний смак і розсуд. 
Для учасниць конкурсу краси – 2 вікові категорії :
1) Від 12 до 18 років (принцеси);
2) Від 19 і старше (королеви).
Номінації конкурсу : 
1) Принцеса Бузкового балу ;
2) Королева Бузкового балу ;
3) I Віце – принцеса ;
4) I Віце – королева ;
5) II Віце – принцеса ; 
6) II Віце – королева. 
7) Приз глядацьких симпатій (згідно голосування підписників групи отримують і титуловані учасниці конкурсу краси , і фотографи, які зробили фото учасниць) 
Для фотографів запроваджуються наступні спеціальні нагороди : 
1) Майстер ракурсу; 
2) Майстер світлотіні;
3) Майстер кольору;
4) Майстер гармонії ;
5) Приз глядацьких симпатій (згідно голосування підписників групи отримують і титуловані учасниці конкурсу краси , і фотографи, які зробили фото учасниць). 
З метою запобігання упередженого голосування за іменитого автора фото, ім’я фотографа розголошується тільки в разі його перемоги у певній номінації. 
Журі залишає за собою право вибору щодо доцільності нагороджень у окремих номінаціях чи затвердження додаткових номінацій і призів.
III. Умови проведення конкурсу
Учасники конкурсу надсилають 3 фото одним листом на електронну адресу будинку культури Корсунь – Шевченківської міської ради culturehouse.Korsun@gmail.com разом із заявкою наступної форми:
Заявка 
на участь у відкритому дистанційному конкурсі краси 
«Принцеса/Королева Бузкового балу»
Прізвище, ім’я учасниці …
Повних років на 1 травня 2021 року …
Місце проживання …
Номер телефону учасниці (якщо повнолітня) …
Номер телефону відповідальної особи (якщо учасниця неповнолітня) …
Прізвище, ім’я, місце проживання фотографа (автора знімків) … 
Фотографії учасниць публікуються на сторінці «Будинок культури Корсунь – Шевченківської міської ради» соціальної мережі Фейсбук 10 - 12 травня 2021 року.
15 травня на 12 год. 00 хв. визначаються переможці Призу глядацьких симпатій. 
На 20.00 годину 15 травня 2021 року на сторінці «Будинок культури Корсунь – Шевченківської міської ради» соціальної мережі Фейсбук публікується протокол засідання журі із визначення переможців конкурсу краси «Принцеса /Королева Бузкового балу».
IV. Нагородження переможців конкурсу 
Всі переможці отримують дипломи конкурсу. Володарі титулів Королеви і Принцеси окрім дипломів отримують подарунки. Подарунки також отримують переможці номінації «Приз глядацьких симпатій»: фотограф і учасниця конкурсу краси. 
Про місце, дату і час нагородження переможців буде оголошено через сторінку «Будинок культури Корсунь – Шевченківської міської ради» соціальної мережі Фейсбук.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора