Пошук

Із засідання виконавчого комітету 18.05.2021

Дата: 27.05.2021 15:26
Кількість переглядів: 464

Фото без опису

18 травня в приміщені Корсунь-Шевченківської міської ради відбулося засідання виконавчого комітету. З 18 членів виконкому міської ради були присутні 16.

Фото без опису

До порядку денного засідання виконавчого комітету за одноголосною підтримкою членів виконавчого комітету було довключено три питання.
Першим було розглянуто проєкт рішення «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Корсунь-Шевченківської міської ради від 07.04.2021 №88 «Про надання дозволу відділу культури та туризму на реєстрацію службового транспорту», яке отримало підтримку членів виконавчого комітету.
Жваве обговорення виникло під час розгляду проєкту рішення «Про погодження місця розташування туалету загального користування на прилеглій до універмагу території по вул. Шевченка в м. Корсуні-Шевченківському, Черкаської області». Члени виконавчого комітету відправили його на доопрацювання з пропозицією залучити до роботи відділ з питань земельних відносин та спільно з ним визначити ще ряд місць в центральній частині міста для можливого розташування туалету загального користування. 
Одноголосну підтримку отримав проєкт рішення «Про продовження терміну проживання гр. Дерев’янко Н.М. у приміщенні з фонду житла для тимчасового проживання».
Наступними з порядку денного були розглянуті питання про вчинення правочинів в інтересах дітей, затвердження висновку щодо доцільності позбавлення батьківських прав. 
З 01.09.2021 року на території Корсунь-Шевченківської територіальної громади заборонено продаж штучних квітів та розміщення на кладовищах інших ритуальних товарів, виготовлених з пластику та неорганічних матеріалів. Однойменний проєкт рішення після незначних змін був підтриманий членами виконкому.
Після обговорення важливості відновлення зелених насаджень у разі видалення старих аварійних дерев та передачі їх для опалення установ і будинків соціально-незахищених верств населення, підтримано питання про затвердження Актів комісії по обстеженню зелених насаджень на вулицях села Сотники та міста Корсуня-Шевченківського.   
Зі змінами підтримано інвестиційну Програму у сфері поводження з побутовими відходами Корсунь-Шевченківського КП «ВЖ РЕУ»  на 2021 -2022 рр. 
Під час розгляду Програми розвитку КП «Тепломережа» на 2021 рік у членів виконавчого комітету та присутніх на засіданні депутатів міської ради виникли питання щодо доцільності визначених Програмою заходів та додаткових обстежень. За результатами обговорення Програму було відправлено на доопрацювання.
Активно обговорювали присутні також інформацію КП «Тепломережа» стосовно підсумків завершення опалювального сезону на 2020-2021 рр.  Особлива увага була приділена дебіторській та кредиторській заборгованості на підприємстві, питанням заборгованості населення, установ, різниці в тарифах (відшкодування). Однією з пропозицій було розроблення Програми гідравлічного розрахунку газових мереж з метою відключення окремих багатоквартирних житлових будинків, де послугами КП «Тепломережа» користується  незначна кількість абонентів.
Питання погодження кошторисної документації по об’єкту «Поточний ремонт каналізаційної мережі біля багатоквартирного житлового будинку №24 по вул. Ярослава Мудрого в місті» отримало підтримку членів виконавчого комітету після довключення до проєкту рішення погодження кошторисної документації по об’єкту «Поточний ремонт каналізаційної мережі біля багатоквартирного житлового будинку №17 по вул. Шевченка в місті».
Після численних  обговорень, пропозицій та рекомендацій відправлено на доопрацювання проєкти рішень «Про погодження Порядку видачі дозволів на порушення об’єктів благоустрою або відмови в їх видачі, переоформлення, видачі дублікатів, анулювання дозволів на території м. Корсунь-Шевченківський», «Про погодження кошторисної документації по об’єкту «Будівництво туалету загального користування на прилеглій території біля універмагу по вул. Шевченка в м. Корсуні-Шевченківському Черкаської області».
Не знайшов підтримки у членів виконавчого комітету проект рішення «Про схвалення проекту рішення «Про внесення змін до Рішення Корсунь-Шевченківської міської ради від 25.01.2021 року №2-38 «Про бюджет Корсунь-Шевченківської  міської територіальної громади на 2021 рік».
Не були підтримані видатки:
- на придбання станції очищення питної води для ЗДО «Зірочка», ЗДО «Дружба» у сумі 30, 0 тис.грн.;
- на поточний ремонт каналізаційної мережі біля багатоквартирного житлового будинку №24 по вул. Ярослава Мудрого в місті  у сумі 130,2 тис.грн.;
- на будівництво туалету загального користування з виготовленням проектно- кошторисної документації  у сумі 670,0 тис.грн.;
- на проведення поточного ремонту частини санвузлів у ЗДО «Дружба» -273,0 тис.грн., на проведення відновлювальних робіт - 300,0 тис.грн.;
- на проведення перерахунку кошторисної документації по об’єкту  «Реконструкція системи  водопостачання  в м. Корсуні-Шевченківському  у сумі  26,6 тис.грн.;
-  на виготовлення проектно-технічної документації «Капітальний ремонт  каналізаційної мережі будинку №83 до центрального самоплинного  трубопроводу  по вул. Ярослава Мудрого в місті в сумі  28,0 тис.грн.;
- на виготовлення проектно-технічної документації «Капітальний ремонт  каналізаційної мережі будинку №17 до центрального самоплинного  трубопроводу по вул. Ярослава Мудрого в місті  у сумі 25,0 тис.грн.
Членами виконкому не підтримано проєкт Програми інформаційної підтримки діяльності Корсунь-Шевченківської міської ради на 2021-2023 роки, розроблений з метою забезпечення відкритості і прозорості у діяльності Корсунь-Шевченківської міської ради, виконавчого комітету, посадових осіб місцевого самоврядування через залучення громади до дискусії, завдяки залученню засобів масової інформації (КП «ТРО «На хвилі Корсуня», ПП «Медіа-центр «Надросся») щодо висвітлення  діяльності, сприяння безперешкодній реалізації конституційного права громадян на інформацію.
Решта питань порядку денного були розглянуті та погоджені членами виконавчого комітету.

Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора