Пошук

Діти – це найголовніший скарб нашого суспільства

Дата: 01.06.2021 15:34
Кількість переглядів: 509

Фото без опису

Традиційно, 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та надії. Саме в дітях продовження роду людського й здійснення своїх мрій і сподівань на краще. Дорослі прагнуть, щоб діти зросли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. Головною метою Дня захисту дітей є привернення уваги до проблем дитинства, заохочення до миру і взаєморозуміння між дітьми; закликати батьків, державу, суспільство, організації до захисту прав та свобод дітей.

31 травня фахівцем Корсунь-Шевченківського районного сектору філії Центру пробації в Черкаській області Тетяною Липкою спільно з начальником служби у справах дітей Корсунь-Шевченківської міської ради Оксаною Бурковською, спеціалістом Тетяною Задніпряною та прокурором Корсунь-Шевченківського відділу Смілянської окружної прокуратури Іриною Кривошиєю, старшим інспектором сектору ювенальної превенції Черкаського районного управління поліції Головного управління Національної поліції України в Черкаській області Богданом Поповичем проведено захід з неповнолітнім клієнтом пробації. 
Учасники заходу привітали неповнолітнього з Днем захисту дітей та вручили подарунки. Фахівцем служби пробації також під час візиту проведено профілактичну роботу з метою недопущення вчинення повторних кримінальних правопорушень та вручено пам’ятку щодо обов’язків засудженого. Батьки також не залишилися поза увагою. Матері було надано пам’ятку «Відповідальне батьківство – запорука щастя дитини» та проведено інформаційну бесіду щодо прав дитини. 
Фото без опису

Як зазначила фахівець Корсунь-Шевченківського районного сектору філії ДУ «Центр пробації» в Черкаській області Тетяна Липка,  діти – це наше майбутнє. Як найвразливіша частина суспільства вони потребують особливого захисту й піклування. Ресоціалізація і виправлення неповнолітніх, що в силу  різних обставин перебувають в конфлікті, одне із найважливіших наших завдань. Від кожного з нас  залежить доля дітей сьогодні!  

Корсунь-Шевченківський РС філії Центру пробації
в Черкаській області

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора