Пошук

В подарунок з Гіфхорна — книги, що розповідають про історію міста-побратима

Дата: 01.06.2021 17:04
Кількість переглядів: 399

Фото без опису

Унікальні видання, які розповідають про Гіфхорн, отримав у подарунок від бургомістра м. Гіфхорна Маттіаса Нерліха міський голова Микола Березовий.

Книга «8+25:825 років Гіфхорну — історія міста у 8-ми розділах, розказана 25-ма предметами»  написана 20-ма гіфхорнськими авторами. Є серед них і знайомі корсунцям імена — д-р Клаус Майстер, завідувач відділу культури Гіфхорнської ратуші, якого знають і шанують корсунці, почесний громадянин м. Корсуня-Шевченківського; Манфред Гадес, колишній директор Гіфхорнського «Водоканалу», який активно працював над проектами «Чиста вода для Корсуня І» та «Чиста вода для Корсуня ІІ».

— Гортаючи сторінки видань, не можу не відзначити наскільки красивим та затишним є місто Гіфхорн. Самобутня архітектура, палац неподалік міськради, унікальний Міжнародний музей повітряних та водяних млинів і разом з цим зведені у сучасному стилі будівлі викликають справжнє захоплення. Так само як й історія 825-річного Гіфхорна, — зауважує Микола Березовий. — Маю зазначити, що співпраця Корсуня-Шевченківського та Гіфхорна — це також одна зі сторінок в історії наших міст, яка створюється день за днем, рік за роком. Тож працюємо і надалі в обраному напрямку зміцнення побратимських стосунків між Корсунем-Шевченківським та Гіфхорном. Дякую нашим партнерам і друзям з Гіфхорна, які більше трьох десятків років незмінно з нами.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора