Пошук

Громада — Влада: спільними зусиллями проти стихійних сміттєзвалищ

Дата: 03.06.2021 11:43
Кількість переглядів: 373

Фото без опису

Стихійні сміттєзвалища — проблема, яка з року в рік, на жаль, не втрачає своєї актуальності. Та подолати її можна лише тоді, коли люди будуть свідомі тієї шкоди, котру завдають навколишньому середовищу. А відтак — припинять викидати сміття у непризначених для цього місцях.
Нещодавно за допомогою небайдужих мешканців міста стало відомо про факт вивезення побутового сміття в лісосмугу в районі пристанційного селища, поруч з річкою Рось. Відповідною реакцією фахівців відділу екології та охорони навколишнього середовища та членів комісії з питань поводження з безхазяйними відходами на території Корсунь-Шевченківської громади стала організація рейду з виявлення стихійних сміттєзвалищ в районі пристанційного селища. Під час його проведення було виявлено порушника, з яким проведено роз’яснювальну роботу щодо Правил благоустрою населених пунктів громади. Під час спілкування він визнав свою вину та вивіз залишене раніше сміття, підтвердивши це наданими фото.

Фото без описуФото без описуВідділ екології та охорони навколишнього середовища закликає населення налагодити договірні відносини з КП «ВЖ РЕУ» для забезпечення систематичного та вчасного вивезення побутових відходів. Необхідно всім, без винятку, дотримуватись правил благоустрою. Лише таким чином забезпечимо чистоту і порядок у громаді!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора