Пошук

Для оздоровлення учасників АТО/ООС в області передбачено 600 тисяч гривень на 2021 рік

Дата: 14.07.2021 15:25
Кількість переглядів: 237

Для санаторно-курортного лікування учасників АТО/ООС щорічно виділяються кошти з державного бюджету. На поточний рік виділено 60% від потреби. Про це повідомляють в Департаменті соціального захисту населення Черкаської ОДА.

Для оздоровлення учасників АТО/ООС у місцевому санаторії передбачено 600 тисяч гривень на умовах співфінансування обласного бюджету та бюджетами територіальних громад. Кошти виділені з метою підтримки державної програми обласною комплексною програмою щодо медичного, соціального забезпечення, адаптації, психологічної реабілітації, професійної підготовки (перепідготовки) учасників антитерористичної операції, родин Героїв Небесної Сотні, постраждалих під час Революції Гідності та бійців – добровольців на 2018-2022 роки.

Оздоровитися можуть учасники АТО/ООС, сім’ї Героїв Небесної Сотні, постраждалі під час Революції Гідності та бійці – добровольці у ПрАТ «Санаторій «Мошногір’я». Термін лікування – 21 день.

Додатково: санаторій «Мошногір’я» знаходиться на схилах гори Святослава, серед густого лісопарку, на відстані 2-х км від Дніпра, у селі Будище Черкаського району.

У санаторії лікуються та оздоровлюються пацієнти із захворюваннями серцево-судинної системи, органів травлення, дихання, нервової системи, органів опори і руху.

На території санаторію знаходиться природнє джерело мінеральної води, яка застосовується при захворюваннях нирок, печінки, хворобах обміну речовин, при гастритах, колітах, гепатитах.

За інформацією пресслужби Черкаської ОДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора