Пошук

НА КОРСУНЩИНІ НАЛАГОДЖУВАЛИ ЕФЕКТИВНУ КОМУНІКАЦІЮ У ПИТАННЯХ НАДАННЯ БЕЗОПЛАТНОЇ ПРАВОВОЇ ДОПОМОГИ ЗАСУДЖЕНИМ ОСОБАМ

Дата: 22.07.2021 14:45
Кількість переглядів: 562

Фото без опису

У рамках співпраці 22 липня відбулася міжвідомча робоча зустріч у форматі «круглого столу» на тему: «Реалізація на безоплатну правову допомогу   засуджених осіб». Метою зустрічі стало налагодження ефективної комунікації у питаннях надання безоплатної правової допомоги клієнтам пробації.
У заході взяли участь  заступник  директора Смілянського  місцевого центру надання безоплатної   правової допомоги ( БВПД) Олександр Дячук, начальник відділу організації надання БВПД Наталія Мамонова,  начальник Корсунь-Шевченківського відділу  БВПД Олег Кривошия,  начальник Корсунь-Шевченківського районного сектору пробації Світлана Жало,  фахівець органу пробації Тетяна Липка,  адвокати, що заключили контракт з системою надання безоплатної   правової допомоги: Тетяна Брус, Леонід Ріпа, Віталій Гречуха.
На зустрічі учасники «круглого столу» обговорили питання щодо гарантування засудженим права на безоплатну    правову допомогу, для якого існує певний алгоритм звернення засуджених до центрів з надання БВПД. Учасникам заходу надано для обговорення  розроблений  Регіональним центром  з надання безоплатної вторинної  правової допомоги  алгоритм звернення та зразок заяви для клієнтів пробації про надання  безоплатної правової допомоги.
Сторони домовились  для інформування засуджених осіб про право на БПД про розміщення на інформаційних стендах графіків роботи консультаційних пунктів доступу БПД та інформаційних матеріалів.
По закінченню заходу всі учасники отримали  буклети з інформацією  щодо алгоритму  звернення засуджених до центрів з надання БВПД.
Сподіваємось на подальшу плідну працю та запровадження новацій у доступі до БВПД   засуджених спільно з  Корсунь-Шевченківським районним сектором  філії Центру пробації в Черкаській області. 

Корсунь-Шевченківський РС філії Центру пробації
в Черкаській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора