Пошук

Щороку 23 серпня ми вшановуємо один із головних символів нашої Незалежності, уособлення незламності духу, єдності та свободи нашої країни – Державний Прапор України.

Дата: 22.08.2021 23:18
Кількість переглядів: 284

Мить, коли піднімається Державний Прапор, – незмінно хвилююча, адже вона сповнює серця українців гордістю і щирим піднесенням. Під синьо-жовтим стягом ми утверджуємо віковічну мрію про державність і соборність. Під національним стягом ми будуємо країну, засновану на демократичних цінностях, та досягаємо суспільних, мистецьких і спортивних звершень.        

 

Зустрічаймо ж День Прапора та День Незалежності України, підтримуючи добру традицію – прикрасивши у ці святкові дні свої оселі синьо-жовтим прапором. Красиво і гордо привітаймо рідну країну з ювілейною датою – 30-літтям здобуття Незалежності, згуртуймося довкола корисних і добрих справ –заради один одного, заради успішного майбутнього нашої громади та всієї країни!

 

З повагою, в.о. міського голови  Віталій МАЦЮК, виконавчий комітет та депутатський корпус Корсунь-Шевченківської міської ради

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора