Пошук

Дорогі корсунці та гості міста!

Дата: 11.09.2021 08:05
Кількість переглядів: 590

Дорогі корсунці та гості міста!

 

Від щирого серця вітаємо вас із 989-річчям міста Корсуня-Шевченківського!

 

У житті кожного з нас є багато свят, як особистих, так і офіційних, але є свята, які займають окреме місце в наших серцях. Без сумніву, одним із таких свят є день народження рідного міста.

 

День міста – це радісний день, який єднає всіх мешканців та гостей нашої громади, пов’язує минуле, сьогодення та майбутнє. У такий день ми всі відчуваємо себе частиною великої родини, яка прагне працювати та жити для процвітання рідного міста, допомагати тим, хто цього потребує. Саме спільним зусиллям створюється неповторний і колоритний образ нашого міста, зберігається і примножується його історія, закладається фундамент майбутнього. Досягнення нашого міста це, насамперед, успіхи його мешканців – щирих, творчих, працелюбних і талановитих.

 

Дякуємо всім вам за небайдужість до долі рідного Корсуня, тим, хто словом і ділом змінює кожен день життя на краще.

 

Бажаємо вам і вашим родинам доброго здоров’я, злагоди, миру у нашій прекрасній єдиній Україні. Нехай наше місто, наш спільний дім, з кожним роком ще більше розвивається і квітне – нашими прагненнями, нашою працею, нашими мріями!

 

Хай квітне наш рідний Корсунь-Шевченківський! Хай мир, добробут, суспільна злагода, взаємна повага та довіра панують серед мешканців міста.

 

В.о. міського голови Віталій МАЦЮК, виконавчий комітет та депутатський корпус Корсунь-Шевченківської міської ради  

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора