Пошук

Перереєстрація громадян, які перебувають на квартирному обліку

Дата: 07.10.2021 10:37
Кількість переглядів: 405

Згідно з пунктом 25 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, затверджених постановою ради Міністрів Української РСР і Української республіканської ради професійних спілок від 11.12.84 № 470 виконавчий комітет Корсунь-Шевченківської міської ради щорічно  в період з 01.10.2021 року по 31.12.2021 року  проводить перереєстрацію громадян, що перебувають у черзі на отримання житла, під час якої перевіряються їх облікові дані.

Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України прийнято наказ від 17.05.2011 року № 47 «Про затвердження Форми подання інформації до Єдиного державного реєстру громадян, які потребують поліпшення житлових умов» (зареєстровано в Міністерстві юстиції України 06.06.2011р. за №669/19407) та передбачена форма подання інформації про громадян, які перебувають на квартирному обліку. Дані, отримані від громадян в процесі перереєстрації, стануть основою для формування  та внесення змін  до Єдиного державного реєстру громадян, які потребують поліпшення житлових умов та будуть сприяти налагоджуванню чіткого і прозорого обліку таких громадян.

 

Перереєстрація здійснюється на підставі наданих громадянами наступних документів:

  1. Заява;
  2. Довідка про склад сім'ї та реєстрацію (Ф-№2) всіх членів сім'ї, які перебувають на квартирному обліку;
  3. Копія свідоцтва про право власності та технічного паспорта (у випадку проживання у власному будинку або приватизованій квартирі);
  4. Копії паспортів (1, 2 та всі сторінки реєстрації) черговика та дорослих членів сім'ї;
  5. Копії довідок про присвоєння ідентифікаційного номеру всіх членів сім'ї;
  6. Довідки з місця  роботи  (навчання) черговика та дорослих членів сім'ї, копія пенсійного посвідчення (за наявності);
  7. Копія свідоцтв про одруження, розлучення, народження дітей та інші документи, які засвідчують зміни у складі сім'ї;
  8. Копії документів, які дають право на включення черговика у пільгову чергу ( за наявності).

Громадяни, які, станом на 01.01.2022 р., не пройдуть перереєстрацію  та не поновлять свої облікові дані не вважатимуться такими, що потребують покращення житлових умов.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора