Пошук

Відзначення Дня захисників і захисниць України в Корсунь-Шевченківському

Дата: 16.11.2021 10:40
Кількість переглядів: 363

З нагоди  Дня захисників і захисниць України 14 жовтня 2021 року в Корсунь-Шевченківському  будинку культури відбулись урочистості  та святковий концерт.   

На початку урочистостей   після Гімну України,  всі  присутні  в залі хвилиною мовчання вшанували героїв, які полягли за Україну.

З вітальним словом перед присутніми виступила заступник міського голови Людмила СІМШАГ та провела нагородження почесними грамотами Корсунь-Шевченківської міської ради з нагоди свята   за мужність та героїзм проявлений у захисті територіальної цілісності України, сприяння зміцненню патріотичного духу у суспільстві.

На заході вручили   квіти та подякували   матерям захисників, які віддали своє життя за Україну.

Під час урочистостей  проведено нагородження  дипломами та призами учасників і переможців традиційного  культурно-мистецького фестивалю "Покровське коло", в рамках якого були проведені  дистанційні конкурси: конкурс відеороликів на краще привітання захисникам України  "Дякую, солдате!" і конкурсу зі стройового впоряду  "Козацькі ігри".

Чудовим подарунком для присутніх став святковий концерт за участі  артистів Корсунь-Шевченківського міського будинку культури, центру дитячої та молодіжної творчості, мистецької школи,  учнів ЗОШ №1, Моринського сільського будинку культури та вокально-хорового гурту "Оберіг" Корсунь-Шевченківського терцентру. Зі сцени лунало чимало віршів, пісень про мужність, відвагу та любов до рідної України.

Сучасне лицарство – захисники України, які перейняли історичну сутність козацтва, - це наша віра в майбутнє вільної України. 

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора