Пошук

Happy Halloween!

Дата: 16.11.2021 10:50
Кількість переглядів: 213

Коли сутінки згущуються, коли вітер у гілках дерев схожий на тихий сміх, коли сходить місяць і дуже хочеться включити світло – приходить Хеловін!

ХЕЛОВІН – свято, що відзначається щорічно 31 жовтня, напередодні «Вечора усіх святих».

Найбільшу популярність свято має за кордоном, воно яскраво і пишно святкується у Великобританії, США, Канаді, Ірландії і дещо скромніше в інших країнах. Не так давно цей звичай прийшов і в Україну.

На Хеловін прийнято ходити в гості або ж зазивати до себе друзів і родичів. Більшість дітей та молоді з нетерпінням чекає 31 жовтня, щоб перетворитися на відьом та упирів, вампірів та зомбі, побешкетувати, розважитися, пожартувати.

Одним з основних атрибутів свята є гарбуз із запаленою свічкою, який символізує кінець збору врожаю. Вирізана страшна маска з гарбуза-злого духа ,а свічка ,що горить всередині, відлякує нечисту силу.

Не залишилася осторонь цього свята і наша бібліотека для дітей. Для юних користувачів ми підготували книжкову виставку-інсталяцію «Монстро-класні книжки». На виставці представлені «страшні» книги з захоплюючим сюжетом про чаклунів, відьмочок, маленьких привидів , чортів, перевертнів та вампірів.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора