Пошук

Інформація про умови праці та відомості про матеріально-технічну базу комунального закладу “Мистецька школа ім. К.Г.Стеценка Корсунь-Шевченківської міської ради”

Дата: 31.12.2021 12:28
Кількість переглядів: 401

Мистецька школа  ім. К.Г.Стеценка Корсунь-Шевченківської міської ради Черкаської області є закладом позашкільної освіти сфери культури і здійснює свою діяльність відповідно до Конституції України, Законів України «Про освіту», «Про позашкільну освіту», «Про культуру».

Власником майна закладу є територіальна громада. Засновником закладу є Корсунь-Шевченківська міська рада. Заклад безпосередньо підпорядкований відділу культури та туризму Корсунь-Шевченківської міської ради.

  Юридична адреса та фактичне місцезнаходження закладу:19402,      м. Корсунь-Шевченківський, вул. Героїв Майдану, 11.

 

Мета і предмет діяльності Закладу

 

Основним видом діяльності мистецької школи є освітня і мистецька діяльність, яка включає організацію, забезпечення та реалізацію мистецько-освітнього процесу з метою формування у здобувачів початкової мистецької освіти, компетентностей, передбачених освітньою програмою.

Основними функціями мистецької школи є:

-    надання початкової мистецької освіти;

-    організація, забезпечення та провадження освітнього процесу для набуття здобувачами спеціальних здібностей, естетичного досвіду і ціннісних орієнтацій у процесі активної мистецької діяльності, формування у них теоретичних і практичних загальних та професійних компетентностей початкового рівня в обраному виді мистецтва;

-   популяризація академічного та народного мистецтва, долучення до нього широкого кола громадян, незалежно від місця проживання, віку та сфери зайнятості;

-     формування потреб громадян у якісному культурному та мистецькому продукті, здобутті додаткових компетентностей у сфері культури та мистецтва;

-       пошук та підтримка обдарованих і талановитих дітей, розвиток їх мистецьких здібностей;

-        здійснення інклюзивного навчання осіб з особливими освітніми потребами;

-        створення умов для набуття здобувачами первинних професійних навичок і вмінь;

-        виховання громадянина України шліхом вивчення та виховання поваги до народних звичаїв, традицій національних цінностей українського народу, а також інших націй і народів;

-         здійснення творчої мистецької, інформаційної, організаційної роботи.

Відомості про матеріально-технічну базу та звітність

 

Приміщення мистецької школи ім. К.Г.Стеценка Корсунь-Шевченківської міської ради є комунальною власністю Корсунь-Шевченківської міської ради, що знаходиться в оперативному управлінні відділу культури та туризму Корсунь-Шевченківської міської ради.

Балансова вартість основних фондів за 2021 рік склала 970881,00 грн.:

  1. земельна ділянка площею - 0,2294 га;

  2. загальна площа забудови – 1538,30 м2;

  3. площа глядацької зали – 196,4м2 на

  4. площа фойє – 54,1 м2.

Вартість основних засобів мистецької школи складає 206579,70 грн.

За 2021 рік з міського бюджету використано 4114424,49 грн;

  1. заробітна плата – 3299224,99 грн;

  2. на утримання закладу – 27415,78 грн;

  3. придбання господарчих товарів, канцтоварів, обладнання і предметів довгострокового використання – 43394,15 грн.

 

Умови праці керівника

 

Оплата праці директора мистецької школи здійснюється відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 30.08.2002  № 1298 «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери», Постанови Кабінету Міністрів України від 11.01.2018 № 22,  наказу Міністерства культури і туризму України  від 18.10.2005 № 745 «Про впорядкування умов праці працівників культури на основі Єдиної тарифної сітки»,  постанови Кабінету Міністрів України «Про встановлення надбавки педагогічним працівникам дошкільних, позашкільних, загальноосвітніх, професійно-технічних навчальних закладів, вищих навчальних закладів I — II рівня акредитації, інших установ і закладів незалежно від їх підпорядкування» від 23.03.2011 р. № 373, частини першої статті 22 Закону України «Про позашкільну освіту» від 31.01.2001 р. № 78 і складається з посадового окладу  в розмірі 8210,40 грн. +30% за престижність (2463,12 грн) = 10673,52 грн. Також, встановлюється доплата за  вислугу років (якщо є).

Згідно з чинним законодавством України директору надається щорічна оплачувана відпустка тривалістю 31 календарний день (24 к.д.- основна відпустка, 7 к.д. - додаткова). Оплата відпустки проводиться, виходячи із середньомісячного заробітку, обчисленого в порядку, встановленому Кабінетом Міністрів України.  Під час чергової щорічної відпустки надається матеріальна допомога на оздоровлення в розмірі посадового окладу.

_____________________________________

  Більш ґрунтовну інформацію щодо матеріально-технічної бази та фінансової звітності можна отримати безпосередньо у закладі або у відділі культури та туризму Корсунь-Шевченківської міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора