Пошук

Громада стає світлішою

Дата: 31.01.2022 13:03
Кількість переглядів: 517

Освітлення громади, звісно, додає вулицям у нічну пору затишку, а жителям- відчуття комфорту. Та передусім освітлення - це про нашу безпеку, тому це питання незмінно залишається серед пріоритетних у сфері благоустрою.

 

Упродовж минулого року на території Корсунь-Шевченківської територіальної громади облаштовано 29 нових ліній та 255 світлоточок вуличного освітлення загальною протяжністю близько семи тисяч метрів. З місцевого бюджету на освітлення вулиць міста та сіл громади було виділено 882417 грн. Також торік було замінено сімсот ламп вуличного освітлення. А наприкінці року, попри робочу завантаженість у передноворіччя, комунальники освітлювали ще й декорації на центральній площі та вздовж вулиці Шевченка: додавали місту святковості.


Обсяг робіт з освітлення, виконаний комунальним підприємством «ВЖ РЕУ» торік, істотно перевищує результативність у попередні роки. «Так, проблемних ділянок ще вистачає, – зауважив очільник підприємства Олександр Шкребтій, – і ми вже сформували план інтенсивної роботи щодо відновлення освітлення на ближніх пів року. Та справедливо відзначити, що протягом 2021 року зроблено дійсно багато. Завдяки злагодженій роботі комунального підприємства, депутатського корпусу та виконувача обов’язки міського голови Віталія Мацюка ми зуміли зреалізувати багато планів. І нині продовжуємо роботу в цьому напрямку».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора