Пошук

Шановні жителі громади!

Дата: 15.02.2022 17:54
Кількість переглядів: 169

З 2014 року в Україні  триває війна, але останнім часом на кордонах нашої держави склалася дуже непроста ситуація. Агресор постійно нагнітає безпекову ситуацію, накопичуючи війська і техніку поблизу нашої держави. 

Ми віримо, що дану ситуацію можна вирішити мирним дипломатичним шляхом. 

Українське військо сьогодні найбільш потужне з 2014 року, а коаліція партнерів, які надають підтримку Україні - найширша з моменту проголошення незалежності.

В інформаційному просторі поширюється багато пропагандистських негативів країни-агресора з метою розгойдування суспільства всередині України. Тому нині нам як ніколи потрібні консолідація та об’єднання .

Звертаємося до жителів громади  - не  поширюйте  панічні настрої, зберігайте спокій,  не піддавайтесь на інформаційно- психологічні атаки та провокації. 

Для посилення консолідації українського суспільства, зміцнення його стійкості в умовах зростання гібридних загроз Указом Президента України 16 лютого оголошено Днем єднання!

16 лютого о 10 годині закликаємо Корсунь-Шевченківську громаду  долучитись до Дня єднання: підняти державні прапори на центральній площі міста, на установах, закладах, приватних оселях та спільно виконати Державний Гімн України, який буде транслюватися «На хвилі Корсуня». 

В ЄДНОСТІ НАША СИЛА!

Запрошуємо усіх жителів громади долучитися до заходу, який розпочнеться 16 лютого о 9-45 на центральній площі Корсуня-Шевченківського! Зберігаймо спокій та віру в свою країну!

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора