Пошук

Інформуємо жителів громади

Дата: 16.02.2022 17:40
Кількість переглядів: 606

Рішенням виконавчого комітету Корсунь-Шевченківської міської ради від 10.02.2022 року №18 "Про утворення тимчасової комісії з проведення обстеження будівель і споруд комунальної, державної та приватної (за згодою їх власників) форм власності для встановлення можливості їх використання для укриття населення як споруд подвійного призначення та найпростіших укриттів" утворено тимчасову комісію.


Комісія в період з моменту утворення проводила обстеження будівель, підприємств громадського харчування, підвальних приміщень адміністративних будівель, комунальної та державної форм власності у Корсунь-Шевченківській міській територіальній громаді, що можуть використовуватися для укриття та тимчасового перебування населення громади під час різноманітних надзвичайних ситуацій та у разі військової загрози. Комісією обстежено 32 потенційних укриття,  з яких визначено обмежено-придатними-18. Перелік найпростіших укриттів, що зараховуються до фонду захисних споруд цивільного захисту Корсунь-Шевченківської міської територіальної громади, пам’ятки та дії населення у разі можливої евакуації розміщено  на офіційному сайті Корсунь-Шевченківьської міської ради у розділі "Безпека громади". Додатково повідомляємо, що усі підвальні приміщення капітальних споруд в разі надзвичайної ситуації можуть використовуватися жителями як сховища.

Крім цього, під час 25-ї позачергової сесії Корсунь-Шевченківської міської ради (15.02.2022 р.) депутати проголосували за виділення коштів в сумі 102 тис. грн на підтримку Черкаського батальйону територіальної оборони.– Просимо всіх, хто має таку можливість і відповідний досвід, підтримати загони територіальної оборони, максимально сприяти їхній розбудові. Водночас закликаємо жителів нашого краю не поширювати панічні настрої, чутки та російську пропаганду, не піддаватися на інформаційно-психологічні атаки. Наш спокій допомагає владі, дипломатам і силовикам гідно виконувати свою роботу із захисту держави та українців, – наголосив під час засідання в.о. міського голови Віталій Мацюк.

https://korsun-miskrada.gov.ua/news/1645025772/ 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора