Пошук

20 лютого- День Героїв Небесної Сотні

Дата: 20.02.2022 16:55
Кількість переглядів: 301

Сьогодні, 20 лютого 2022 року, біля підніжжя пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні, зібралися активісти, учасники Революції Гідності, волонтери, депутати, представники громадських об'єднань, жителі та гості міста щоб засвідчити свою пам'ять і пошану тим, хто своїм життям відстояв право українців на конституційні права і свободи.

Перед присутніми виступив в.о. міського голови Віталій МАЦЮК,- Революція Гідності змінила Україну і кожного громадянина. Ті буремні події 2014 року навчили всіх бути небайдужими, брати на себе відповідальність і відстоювати незалежність своєї країни до останнього подиху. Віддаймо шану патріотизму і мужності Героїв Небесної Сотні. Хай пам'ять всіх убитих за Україну згуртує нас, живих, дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі.

Панахиду за загиблими за волю України провів настоятель Спасо-Преображенського храму Православної Церкви України протоієрей Ростислав Било.Після заходів відбулося покладання квітів на могили загиблих Героїв.

Вічна пам'ять Героям Небесної Cотні!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора