Пошук

Шановні платники податків!

Дата: 25.03.2022 13:56
Кількість переглядів: 221

З 17 березня 2022 року набрав чинності Закон України від 15.03.2022 № 2120-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо дії норм на період дії воєнного стану», в якому одним з пунктів визначено:

«…Установити, що тимчасово, з 1 квітня 2022р.? до припинення або скасування воєнного, надзвичайного стану на території України, положення розділу XIV Податкового кодексу України застосовуються з урахуванням таких особливостей:

9.1. Фізичні особи - підприємці - платники єдиного податку першої та другої групи мають право не сплачувати єдиний податок.

При цьому такими особами декларація платника єдиного податку - фізичної особи - підприємця не заповнюється за період, в якому відповідно до абзацу першого цього підпункту єдиний податок не сплачувався.».

Тому, за лютий-березень 2022р. єдиний податок необхідно сплатити. Тож, якщо ви продовжуєте здійснювати підприємницьку діяльність в умовах воєнного стану і маєте можливість сплачувати податки і надалі - підтримайте громаду та сплатіть податки. 

Всі інші податки та збори, які надходять до бюджету територіальної громади сплачуються юридичними та фізичними особами відповідно до чинного законодавства.

Разом до Перемоги !

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора