Пошук

Разом до Перемоги!

Дата: 25.03.2022 20:45
Кількість переглядів: 242

Минув місяць з початку повномасштабного вторгнення Росії до України. Нас цей місяць згуртував, зміцнив духом, навчив нас в часи біди трудитися на  благо всього нашого роду.     Кожен є  частиною Перемоги. Кожен з нас важливий і цінний. Хтось стоїть на захисті зі зброєю в руках, хтось забезпечує  харчуванням , хтось  плете маскувальні сітки для  захисту наших воїнів і  техніки  - все це так необхідно  для перемоги.

Так, в міському Будинку культури з початку війни  плетуть для наших захисників маскувальні сітки. Хочеться відмітити, що кураторами та ідейними  натхненниками є волонтерки  Ольга Криволап, Тетяна Колісник, Ірина  Бояринова. На сьогодні сформовано громадське об’єднання , яке назвали «Мережимо Перемогу». 

До спільної роботи  активно долучаються  не лише небайдужі корсунці,  а й  переселенці.  Для зручності  батькам з дітками облаштовано куточок  для малечі , де вони з іграшками, книжечками та розвиваючими іграми можуть провести свій час.

Важлива справа   згуртувала всіх,  хто своєю щоденною невтомною працею з ранку до вечора  працює дружно, злагоджено, спокійно,  а головне з впевненістю у Перемозі!!!  Патріотизмом  надихаємо  один одного, і лікуємося  від стресу…  Приємно, що активними учасниками  є НАША МОЛОДЬ - як  дівчата, так і хлопці. Всі освоїли різні способи плетення маскувальної сітки  та навіть виготовлення самої  нитяної основи. 

Багато людей долучилися  до забезпечення  матеріалом  для плетіння сіток.  ДЯКУЄМО ВСІМ, ХТО ВІДГУКНУВСЯ і долучився до спільної справи.
За місяць невтомними трудівниками сплетено 65 сіток. З них  53 сітки в міському Будинку культури. Орієнтовно  по 20 квадратних метрів кожна. А це більше 1200 квадратних метрів площі!!!

Хочеться відзначити, що корсунські маскувальні сітки  вже стали впізнавані. В кожну ниточку сітки вплетена захисна молитва і побажання швидкої Перемоги. А фірмовим знаком є АНГЕЛОЧКИ- мотанки , які прикріплені на кожну сітку, як обереги нашим захисникам, щоб повернулись  до своїх рідних  якнайшвидше живі і здорові з ПЕРЕМОГОЮ.
Мотанка – споконвічний оберіг. Як знак  життя і  миру. А зроблені  ці ангелятка рученятками маленьких наших помічників, які прийшли разом з мамами.  Навчила  їх майстриня – Тетяна Макарівна Рип’яшенко.     

Тож, ЄДНАЙМОСЯ!!! В єднанні наша Перемога!  ТРИМАЙМОСЯ В СИЛІ ДУХУ, А ГОЛОВНЕ  ВІРІ!!!

Просто всім величезне ”ДЯКУЄМО!!! Всім хто приносить метеріал для плетіння сіток, хто їх мережить разом з молитвами.
ВИТРИМКИ  УСІМ НАМ !!!  МИРУ!!!  
МИ ПЕРЕМОЖЕМО!!!  
ДЯКУЄМО  НАШИМ ЗАХИСНИКАМ!!! Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора