Пошук

Шановні підписники сторінки «Будинок культури Корсунь – Шевченківської міської ради»!

Дата: 14.04.2022 16:07
Кількість переглядів: 191

Оргкомітет VIII конкурсу-фестивалю вокального, образотворчого мистецтв і художнього слова «Шевченкові вершини», який згідно Положення цього року був присвячений Тарасу Шевченку і 30-річчю затвердження державної символіки України (прапор, герб, гімн), повідомляє вам про відновлення своєї роботи.

24 лютого 2022 року плани роботи конкурсу – фестивалю «Шевченкові вершини» були перервані повномасштабним вторгненням в Україну путінських військ. Вороги сподівалися на свою швидку перемогу над українським народом, та жорстоко помилилися. Потужність і міць нашого народу вражає, мотивованість і професійність Збройних Сил України дає надію, а дух і слава нашого роду надає кожному з нас сил на боротьбу.

Наша дума, наша пісня

Не вмре, не загине...

От де, люде, наша слава,

Слава України!

Без золота, без каменю,

Без хитрої мови,

А голосна та правдива,

Як Господа слово.

Ці слова Тараса Григоровича Шевченка повинні стати орієнтиром у діяльності працівників культури і діячів мистецтва під час трагічної, але сповненої надії на перемогу України, широкомасштабної російсько – української війни.

Від сьогодні ми починаємо публікацію на нашій сторінці конкурсних робіт учасників VIII конкурсу-фестивалю вокального, образотворчого мистецтв і художнього слова «Шевченкові вершини», присвяченого Тарасу Шевченку і 30-річчю затвердження державної символіки України.

15 квітня на нашій сторінці у Фейсбук ми розміщуємо роботи, відібрані оргкомітетом до участі в конкурсі.

До 12.00 години 22 квітня кожен з підписників нашої сторінки може проголосувати за ту роботу, яка сподобалась йому найбільше. Так ми визначимо переможця номінації «Глядацькі симпатії».

25 квітня 2022 року на сторінці «Будинок культури Корсунь – Шевченківської міської ради» буде опубліковано Протокол засідання членів журі і оголошено переможців усіх номінацій в усіх вікових категоріях.

#все_буде_Україна!

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора