Пошук

Шановна громадо! Сумна звістка охопила наше місто.Небесне воїнство поповнилося ще одним ГЕРОЄМ… 

Дата: 25.04.2022 17:11
Кількість переглядів: 734

22 квітня, боронячи українську землю від російських загарбників, загинув захисник України, житель нашої громади Віктор Хоменко.

Народився Віктор Миколайович 21 вересня 1975 року в селі Іванівка Миронівської громади, та доля привела його на корсунську землю, де він проживав із родиною. Все життя був великим патріотом рідної держави, мав активну життєву позицію, вважав, що бути людиною – означає відстоювати справедливість. Тому з перших днів став активним учасником Євромайдану, а в 2014 році — добровольцем батальйону «Азов». Потім заключив контракт зі Збройними Силами України і служив в українському війську по 2019 рік. З перших днів війни, 25 лютого, пішов захищати Україну і до останнього подиху боронив нашу землю, бо знав, що захищає не лише свій дім, а й захищає цілий світ від страшної навали.

Залишилися сиротами троє дітей, дружина втратила чоловіка, мати — сина.Молитвою і добрим словом згадаймо Героя, який був справжнім сином України.

26 квітня 2022 року у нашій громаді оголошено Днем жалоби. Прощання із загиблим та поховання відбудуться 26 квітня 2022 року на батьківщині героя — у селі Іванівка Миронівської громади. Віддати гідну шану Герою-земляку зможуть всі охочі: завтра, 26 квітня, о 9:00 на похорон відправляться два автобуси — від ЗДО "Сонечко" та зі стоянки навпроти міської ради.

Схиляємо голови перед захисником.

Царство небесне і вічна пам'ять ГЕРОЮ!

Слава Україні! Героям слава!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора