Пошук

Сади Перемоги

Дата: 26.04.2022 11:37
Кількість переглядів: 478

Через війну в Україні, яку цинічно розв’язала росія, третина українців може мати труднощі в отриманні достатньої кількості харчових продуктів. Тому в нашій державі стартувала ініціатива Сади Перемоги , спрямована на ефективне використання доступних земельних ділянок і спрямування ресурсів для вирощування продуктів харчування задля недопущення продовольчої кризи в Україні.

Сади Перемоги — наша відповідь окупантам.

Кожне селянське домогосподарство, кожна сім'я внутрішньо переміщених осіб, яка переселилась у село, кожна міська сім'я, яка має дачу чи город, повинні включитися у програму самозабезпечення харчовими продуктами, обробити, засіяти, засадити свої земельні ділянки! Можна використовувати городи біля покинутих хат, неосвоєні ділянки під забудову.

Наша громада активно долучилась до ініціативи "Сади Перемоги": комунальним підприємством "ВЖ РЕУ" вже засаджено два гектари сортовою картоплею та ще три плануємо засадити у найближчий час. Окрім того, невдовзі буде розпочато посадку цибулі, моркви та столового буряка, про це повідомимо додатково.

Шановні жителі громади та внутрішньо переміщені особи! Приєднуйтесь до ініціативи, допоможіть плідно використати кожен клаптик нашої землі для спільної перемоги - посадити «Сад Перемоги» у своєму домогосподарстві чи на прибудинковій ділянці, задіяти всі вільні землі для засадження їх овочами і зерновими!

Разом ми- сила! 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора