Пошук

З Днем Матері!

Дата: 08.05.2022 10:42
Кількість переглядів: 380

Дорогі мої земляки!
У травні, коли повертаються до рідного гнізда птахи, оновлюється природа, теплий весняний вітер приносить нам свято матері. Традиційно День Матері відзначається у другу неділю травня. 

Про мам можна говорити лише словами чистої любові. Адже мама – це і є любов і тепло, добро і світло, якими, немов мереживом, оповитий весь світ.
Серце матері — воно безмежне у своїй любові та турботі, і з усіх людських сердець материнське, напевно, найвразливіше.

Сьогодні, у такий складний для нашої держави час, за кожним подвигом Героя стоїть його Мати — водночас ніжна та неймовірно сильна жінка, яка, поклавши своє життя на виховання дитини, знайшла в собі мужність підтримати її у боротьбі з ворогом, оберігати своїми молитвами та батьківським благословенням. 

Давайте сьогодні подякуємо всім нашим мамам, зателефонуємо їм, поговоримо. Це додасть нам віри, це додасть нам сили й снаги, надихне на нові подвиги й звершення. 

Згадаймо теплим словом тих мам, які вже відійшли у вічність і стали нашими небесними  охоронцями.

Побажаймо мужності тим мамам, які сьогодні моляться за всіх українських дітей, тим мамам, чиї діти боронять нашу Україну від ворожої навали, а особливо тим, чиї діти загинули за Батьківщину-матір, зникли безвісти або перебувають у полоні.

Дорогі, любі наші матері! Засвідчую свою повагу та шану вашій мудрості та терпінню, схиляю голову перед жертовністю кожної жінки, яка виростила й виховала справжніх синів та доньок.

Бажаю вам доброго здоров’я, щастя, шани та вдячності від людей. Хай біда і горе обминають ваші родини. Нехай охороняє вас Мати Божа!

Цьогоріч свято матері співпало з Днем пам’яті та примирення. Тож вшануймо пам’ять кожного, хто боровся з нацизмом, а також інших жертв війни, тих, хто боронив нашу землю під час Другої світової війни.

Щиро вірю, що зовсім скоро всі матері зустрінуть своїх дітей з Перемогою!

 

З повагою, секретар Корсунь-Шевченківської міської ради

Віталій МАЦЮК

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора