Пошук

Продовжуємо волонтерські будні.

Дата: 16.05.2022 10:23
Кількість переглядів: 674

Чергову партію гуманітарної допомоги сьогодні отримали внутрішньо переміщені особи Катеринопільщини та Корсунь-Шевченківського.

Разом з керівниками громади навідались до гуртожитку Корсунь-Шевченківського педагогічного коледжу, у якому наразі перебувають внутрішні переселенці та передали вкрай необхідну гуманітарну допомогу.

У співголовуванні з директором закладу, провів робочу нараду з колективом лікарні Катеринопільської багатопрофільної лікарні. Подякув нашим медичним працівникам усіх профілів, які щодня рятують життя наших воїнів та усіх громадян України не тільки словами - передав необхідні фармацевтичні препарати, а також засоби гігієни.

З особливою теплотою у серці відбулася зустріч з місцевим волонтерським центром «Від серця до серця», де небайдужі хлопці та дівчата досі роблять усе можливе для забезпечення нашої армії. Осторонь, звісно, не можу бути. Тому невдовзі з тканини, яку сьогодні доставили до волонтерів, пошиється нова форма для військовослужбовців.

Неодноразово переконуюсь, що кожен працює окремо на своєму місці, проте саме разом, у спільній роботі та взаємодопомозі ми утворюємо моноліт єдності та незламності українського народу.

Разом до перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора