Пошук

ОБ'ЄДНАЛИСЯ У ДОБРИХ СПРАВАХ НА БЛАГО УКРАЇНИ!!!

Дата: 20.05.2022 08:53
Кількість переглядів: 172

У ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ВИШИВАНКИ, 19 ТРАВНЯ на площі біля міського Будинку культури відбулася БЛАГОДІЙНА АКЦІЯ - КОНЦЕРТ в рамках культурно - мистецького фестивалю “Бузковий розмай” за участі волонтерів, митців, людей, які знайшли прихисток у нашій громаді, художніх колективів і творчих спілок, поетів і піснярів.

В ПРОГРАМІ БУЛИ:

- виступи учасників міського Будинку культури, мистецької школи, центру дитячої та молодіжної творчості, Заслужених працівників культури України братів Томіленків, жителів та гостей міста;

-майстер-класи:

- з декоративно-прикладного мистецтва;

- з плетіння маскувальної сітки;

- виготовлення оберегів і ляльок-мотанок, ?майстриня Тетяна Онопрієнко?;

- плетіння браслетів із паракорду;

-діяли виставки, мистецькі локації та фотозони.

Колоритно і масово відбувся флеш-моб по виконанню Гімну України, до якого долучився кожен, хто одягнув вишиванку.

Працівниками Публічної бібліотеки було організовано виставку-інсталяцію "Вишиванка мого краю",тематичну книжкову виставку "Вишиванка - генетичний код нації" та Поетичну галявину. Кожна з локацій привертала увагу гостей свята та викликала зацікавленість. Бібліотекарі проводили цікаві огляди виставок та розповідали історії походження вишиванок та інсталяцій, представлених на виставках. Поетична галявина, зібрала навколо себе місцевих поетів, письменників, любителів книги, які спілкувалися між собою, читали свої поезії.

ЄДНАЙМОСЯ У ДОБРИХ СПРАВАХ НА БЛАГО УКРАЇНИ!!!

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора