Пошук

Приємний подарунок для випускниць.

Дата: 31.05.2022 12:06
Кількість переглядів: 165

На нашу долю випали страшні випробування, коли життя затьмарюється прикрощами та надзвичайними турботами. Тож, коли нам запропонували вечірні сукні для випускниць шкіл та садочків та весільні сукні нареченим,- ми без вагань здійснили все необхідне, щоб ця невеличка радість, щоб цей промінчик світла і добра зігрів кожну з них та подарував усмішку у ці складні часи.

Важко підібрати слів вдячності голові Черкаської районної ради Олександру Василенку  та магазину вечірньої моди «Vanil» з м.Черкас, які вразили нас своєю неймовірною доброзичністю. Дарма і говорити, яким світлом і радістю горіли очі випускниць, коли вони приміряли омріяні сукні перед великими дзеркалами. Світились їхні очі надією на краще майбутнє і мріяли про світлий, добрий завтрашній день, про красиву і сильну Україну. І вона такою буде, бо живуть серед нас добрі, милосердні і щедрі люди, здатні навіть в такі тяжкі часи дбати про інших.

Також нам приємно повідомити, що дівчата (як жительки нашої громади так і ті, які знайшли у нас прихисток), які потребують вечірню сукню та ті люди, які під час воєнного стану вирішили взяти офіційний шлюб, але не мають коштів для придбання весільної сукні, можуть отримати сукні абсолютно БЕЗКОШТОВНО в міському Будинку культури.

Тільки спільними зусиллями, завзятістю свого духу і милосердям своїх душ, ми повернемо в Україну радість життя. І хай це відбудеться якомога швидше.Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора