Пошук

1 червня – Міжнародний день захисту дітей!

Дата: 01.06.2022 16:38
Кількість переглядів: 569

Діти – наш найцінніший скарб, наше сьогодення, наше майбутнє. В складний час воєнного лихоліття особливо приємно чути щирий дитячий сміх та милуватись щирими дитячими усмішками.

Сьогодні у Корсунь-Шевченківській міській територіальній громаді відбулися заходи, присвячені Міжнародному дню захисту дітей. Вихованці Корсунь-Шевченківський Центр Дитячої та Молодіжної Творчості , Школа мистецтв Корсунь-Шевченківської міської ради. спільно з Будинок культури Корсунь-Шевченківської міської ради підготували суспільно-мистецький патріотичний захід «Щасливе дитинство» та провели цікаву програму: це і конкурс малюнків на асфальті "Україна Єдина", дартс, домбайський бокс, розмальовки "Щасливе дитинство", аквагрим "Ми патріоти України", різноманітні майстер-класи від майстринь ЦДМТ.

Центр надання соціальних послуг провів цікавий квест "Щасливе дитинство" у вигляді різних інтелектуальних, спортивних змагань та танцювальний флешмоб. Солодкі та інші подарунки отримали діти з прийомних сімей, внутрішньо переміщені діти, діти з сімей, що потрапили в складні життєві обставини. Також було організовано смачну козацьку кашу.

Наші діти заслуговують на щасливе мирне життя, де вони спокійно ходитимуть в садочок, навчатимуться в школі, будуть гратися у своїх будинках, не боячись сирен чи вибухів. Дорогі наші дітки, будьте здорові, радісні, мрійте та любіть Україну! Нехай ваші усмішки освітлюють світ навколо!

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора