Пошук

Відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини

Дата: 28.07.2022 15:50
Кількість переглядів: 424

27 липня 2022 року відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини виконавчого комітету Корсунь-Шевченківської міської ради, під керівництвом заступника міського голови Корсунь-Шевченківського міської ради - Людмили СІМШАГ.

У засіданні брали участь начальник служби у справах дітей, представники відділів виконавчого комітету та структурних підрозділів Корсунь-Шевченківської міської ради, представники від КЗ «Центр надання соціальних послуг» та поліції.

На засіданні комісії розглядались питання щодо встановлення фактичного місця проживання малолітніх дітей; щодо визначення способу участі батька у вихованні та спілкуванні з малолітньою дитиною; щодо доцільності позбавлення батьківських прав матері малолітньої дитини.

У ході засідання було заслухано заяви, що надійшли у червні-липні поточного року, матеріали та інформацію надану заявниками та запрошеними.

Члени комісії брали активну участь в обговоренні питань, висловлюючи власну думку, та вносили свої пропозиції. З'ясовано факти і обставини по кожному питанню окремо.

За результатами розгляду комісією прийняті відповідні рішення, згідно вимог чинного законодавства України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора