Пошук

До уваги жителів Корсунь-Шевченківської міської територіальної громади, які прийняли в себе переселенців.

Дата: 02.08.2022 12:13
Кількість переглядів: 296

До уваги жителів Корсунь-Шевченківської міської територіальної громади, які прийняли в себе переселенців!

Не забудьте поновити заяви на компенсацію за безоплатне поселення переселенців за липень місяць.

Для отримання компенсації на комунальні послуги за безплатне поселення переселенців за липень у Корсунь-Шевченківській міській територіальній громаді (вул. Героїв Майдану, 9, ІІ поверх, каб. №22) з 1 до 5 серпня потрібно подати інформацію про те, яка кількість ВПО у вас проживають та написати відповідну заяву.

Заяви повинні подавати виключно власники житла. Компенсацію виплачуватимуть тільки у випадку, якщо відсутні борги за житлово-комунальні послуги (постанова Кабміну №333 від 19 березня 2022 р.)

Якщо ви приймаєте у себе нових переселенців або навпаки хтось виселяється, то необхідно в цей самий день подати відповідну заяву до міської ради або старостинського округу.

Багато власників запитували, чому кошти досі не надійшли. Відповідь: програма фінансується з державного бюджету. Ми всі розуміємо, що зараз потреба в державних коштах є дуже велика, в першу чергу на ЗСУ, відповідно, - програма фінансується із запізненням приблизно на 2 місяці від подачі заявки. Тому власники, які безкоштовно прихистили людей неодмінно отримають всі виплати.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора