Пошук

Сьогодні Корсунь-Шевченківська громада провела в останню путь солдата Купрєєва Юрія Олександровича

Дата: 23.08.2022 17:30
Кількість переглядів: 512

Сьогодні Корсунь-Шевченківська громада провела в останню путь солдата, старшого навідника гармати артилерійської батареї Купрєєва Юрія Олександровича, який загинув 19 серпня на Донеччині.

Юрій Олександрович народився 18 березня 1989 року. Навчався в Корсунь-Шевченківській гімназії, закінчив педагогічний коледж, а потім Київський Державний інститут підготовки кадрів. З перших днів учасник Революції Гідності та акцій на Майдані. Завдяки спокійному, врівноваженому характеру мав багато друзів, а організаційні здібності дуже допомагали у проведенні активної волонтерської роботи.

Він був сильною особистістю, як кажуть: «Зі стержнем», світлою, позитивною людиною, завжди усміхнений. Ніколи не був байдужим до долі своїх земляків, був справжнім патріотом своєї Батьківщини, мужнім воїном, чуйним, вірним і надійним товаришем, турботливим сином і люблячим братом. Йому було лише 33 роки. Але герої української землі не вмирають - вони стають до лав Небесного війська!

Сьогодні церемонія поховання зібрала чисельну скорботну громаду. Уклінно живим коридором проводжали нашого Героя — Юрія Купрєєва. На його честь пролунали залпи військового салюту. Поховали Героя на центральному кладовищі міста Корсуня-Шевченківського.

Ми всі в скорботі за своїм земляком. Разом із його рідними і близькими, співчуваючи горю, оплакуємо непоправну втрату. Схиляємо голови перед світлою пам’яттю Героя.

Вічна пам’ять захиснику України!

Ніколи не забудемо…

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора