Пошук

Онлайн-засідання щодо залучення територіальних громад, розташованих в басейні річки Рось до реалізації міжрегіонального проєкту з покращення стану річки Рось.

Дата: 25.08.2022 17:27
Кількість переглядів: 192

25 серпня 2022 року відбулося чергове онлайн-засідання, яке ініціював очільник громади Віталій Мацюк, щодо залучення територіальних громад, розташованих в басейні річки Рось до реалізаціі міжрегіонального проєкту з покращення стану річки Рось.

Участь у нараді, крім заступника міського голови Михайла Луценка, начальника відділу містобудування, будівництва, житлово-комунального господарства, економічного розвитку та інвестицій Миколи Омелянчука та провідного спеціаліста відділу з питань земельних відносин, екології та охорони навколишнього природного середовища Віти Гриб, взяли уповноважені представники обласних військових адміністрацій, структурних підрозділів Черкаської, Київської, Вінницької обласних державних та військових адміністрацій, Черкаської та Звенигородської районних військових адміністрацій, територіальних громад Черкаської та Київської областей, Держпродспоживслужби у Черкаській області, Державної екологічної інспекції Центрального округу, Регіонального офісу водних ресурсів річки Рось, Регіонального офісу водних ресурсів у Черкаській області, ГО «Хорти Богуслава».

Микола Омелянчук коротко розповів про суть договору міжмуніципального співробітництва щодо співпраці територіальних громад, територією яких протікає річка Рось, який зініціювала наша громада. Також наголосив на необхідності застосування комплексного підходу для вирішення проблемних питань всього басейну річки Рось та залучення до реалізації проєкту територіальних громад Київської, Вінницької та Черкаської областей, адже кожен з нас має усвідомлювати всю значимість річки Рось, як джерела питного водопостачання. Також учасників наради проінформовано про проведення робіт з підготовки вихідних даних для розроблення проєктно-кошторисної документації щодо гідрологічного стану річки Рось.

За результатами наради вирішено провести обстеження водних об'єктів в басейні річки Рось та прибережних територій та продовжити роботу щодо реалізації міжрегіонального проєкту з покращення стану річки Рось.

Корсунь-Шевченківська міська рада завжди готова до діалогу та співпраці з екологічними громадськими організаціями та активними жителями громади щодо покращення екологічного стану річки Рось.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора