Пошук

Відбулася зустріч щодо порятунку річки Рось

Дата: 26.08.2022 19:45
Кількість переглядів: 370

26 серпня 2022 року секретар Корсунь-Шевченківської міської ради Віталій Мацюк  разом з активним громадським діячем Владленом Ковтуном провели спільну зустріч із фаховими спеціалістами в галузі ревіталізації малих річок Сергійом Шевчуком та Юрієм Голубєвим , ГО "Хорти Буслава" , Корсунь-Шевченківська громадська екологічна організація , представниками сусідніх громад, по території яких протікає річка Рось, громадськістю та представниками ЗМІ.

На зустрічі вивчили представлені результати спостережень ГО "Хорти Богуслава" за станом річки Рось на відрізку Біла Церква – Корсунь- Шевченківський (Дибинецьке, Богуславське, Стеблівське та Корсунь-Шевченківське водосховища) та головні її проблеми. Також заслухали фахових спеціалістів, які надали відповідні рекомендації в напрямку ревіталізації (відновлення) річки Рось, громадських активістів та інших запрошених.

В результаті конструктивного обговорення учасники зібрання вирішили спільними зусиллями розробити стратегію, створити спільну робочу групу для вжиття відповідних заходів та підготувати петицію до Президента України, у якій буде прописано конкретні вимоги щодо порятунку річки Рось.

Корсунь-Шевченківська міська рада завжди готова до співпраці з екологічними організаціями та громадськістю щодо порятунку річки Рось.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора