Пошук

Дорогі діти, вчителі, батьки!

Дата: 01.09.2022 11:49
Кількість переглядів: 136

Щиро вітаємо всіх вас із традиційним вересневим святом першого дзвоника – Днем знань, який відкриває світ пізнання та сходження до одвічних життєдайних джерел цивілізації.

1 вересня завжди особливо хвилюючий день, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя.

Особливим і дуже важливим у житті цей день є для першокласників, які вперше ступають на незвіданий шлях пізнання. Не менш важливим цей день є і для одинадцятикласників, майбутніх випускників, яким доведеться вже незабаром обирати свій професійний шлях.

1 вересня єднає нас усіх, бо кожен колись у цей день переступив поріг рідної школи, відкрив першу книжку, написав перше слово.

Дорогі діти, сміливо та впевнено опановуйте нові знання, відкривайте для себе нові обрії. Нехай кожен день дарує вам радісні емоції та незабутні враження!

Здоров’я, мудрості та натхнення вам, дорогі педагоги, упевненості в завтрашньому дні, злагоди та добробуту. Батькам – сил та терпіння! Бажаємо усім міцного здоров’я, оптимізму, невичерпної енергії та успіхів у всіх починаннях!

Служба у справах сім'ї.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора