Пошук

4 ВЕРЕСНЯ - ДЕНЬ ПІДПРИЄМЦЯ УКРАЇНИ!

Дата: 04.09.2022 09:13
Кількість переглядів: 420

Шановні підприємці Корсунь-Шевченківської громади!
Щиро вітаємо вас із професійним святом – Днем підприємця!


У першу неділю вересня в Україні відзначається День підприємця. Свято встановлено Указом Президента №1110/98 від 05.10.1998 з метою відзначення важливої ролі, яку відіграють представники малого та середнього бізнесу у  формуванні державного сектору економіки, розвитку демократії та громадянського суспільства. 


Це свято започатковане з урахуванням великої ролі підприємництва у здійсненні економічних реформ в Україні, вирішенні соціально-економічних проблем і визнанням його впливу на формування, становлення і розвиток національної економіки. Інтенсивний розвиток малого і середнього бізнесу – основа успішної економіки держави. Від підприємців багато в чому залежить створення нових робочих місць, поповнення бюджетів і, відповідно, соціальна стабільність у суспільстві.


Щиро вітаємо всіх підприємців громади з професійним святом, у цей день слова вдячності адресуються енергійним, ініціативним людям, які організували свою справу, втілити в життя нові ідеї та проєкти та своєю невтомною працею активно сприяють розвитку нашої держави.  Майбутнє нашого краю нерозривно пов’язано з вашою роботою, ви вносите значний внесок у соціально – економічний розвиток Корсунь-Шевченківської громади, створюєте нові робочі місця, забезпечуєте жителів необхідними товарами і послугами, активно допомагаєте  ЗСУ, вимушеним переселенцям та берете участь у благодійних акціях, робите все, щоб наблизити нашу Перемогу!

Зичимо вам та вашим родинам миру, міцного здоров'я, щедрої світлої долі, добробуту, злагоди, витримки, оптимізму і невичерпної наснаги у праці. Нехай кожна започаткована вами справа буде вдалою і успішною!

ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!


Секретар , в.о. міського голови Віталій МАЦЮК, виконавчий комітет та депутатський корпус Корсунь-Шевченківської міської ради

Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора