Пошук

Зустріч щодо екологічних питань

Дата: 06.09.2022 12:51
Кількість переглядів: 358

05 вересня 2022 року відбулася зустріч в.о. міського голови Віталія Мацюка та голови Всеукраїнської екологічної ліги Тетяни Тимочко.

За рекомендацією Тетяни Тимочко, до зустрічі долучився директор департаменту екології та природних ресурсів Донецької ОВА Сергій Натрус, який має практичний позитивний досвід в організації системи управління відходами та ефективній діяльності сміттєсортувальних ліній.  Також участь у зустрічі взяли заступник міського голови Михайло Луценко, начальник КП "ВЖ РЕУ" Олександр Шкребтій та голова місцевого осередку Всеукраїнської екологічної ліги Володимир Бараненко. 

Правильний збір та розподіл сміття є важливим питанням не лише для довкілля, але й для економіки країни. Сортування сміття, повторне використання, зменшення споживання ресурсів - це те, що давно має спробувати кожен з нас, варто лише почати,- зазначив Віталій Мацюк.  В ході зустрічі Тетяна Тимочко акцентувала увагу на розробленні у Корсуні ефективної системи поводження з відходами, проведенні просвітницької роботі з населенням, починаючи з дітей в освітніх закладах  та запевнила у своїй підтримці заходів, спрямованих на покращення екологічного стану нашої громади та сприянні у їх реалізації.

Питання захисту довкілля стосуються кожного, бо життєве середовище у нас спільне. Відповідальне ставлення до природи- важлива світова тенденція, від якої ми не маємо права стояти осторонь.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора