Пошук

Нагородження з нагоди 990-ї річниці з Дня заснування м.Корсуня- Шевченківського!

Дата: 09.09.2022 16:45
Кількість переглядів: 392

Напередодні, в залі засідань міської ради, відбулося урочисте нагородження з нагоди 990-ї річниці з Дня заснування м.Корсуня- Шевченківського.

За активну благодійну діяльність, вагомий вклад у розвиток міста та його інфраструктуру, культуру і мистецтво, освіту і науку, фізичну культуру і спорт, що в значній мірі сприяло виконанню міських програм соціально- економічного розвитку, охорони та збереження історико-культурної спадщини та навколишнього середовища Євич Петро Петрович удостоєний звання "Лицар- Благодійник міста Корсуня-Шевченківського".

Почесними грамотами та подяками було нагороджено волонтерів, активних жителів громади, працівників організацій, установ та колективів підприємств, за активну волонтерську діяльність та підтримку волонтерського руху, патріотизм, людяність, активну та небайдужу громадянську позицію, за вагомі внески в охорону історико-культурної спадщини Корсунщини, сприяння перемозі України та з нагоди 990-річчя з Дня міста.

Сьогодні таку довгоочікувану перемогу наближає кожен з нас, тому ми твердо переконані, що вистоїмо і вже незабаром святкуватимемо День міста під мирним небом України! Нехай усе добро повертається до вас сторицею! Міцного здоров'я вам і усім вашим рідним, добробуту, щастя, злагоди і такого омріяного мирного неба!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора