Пошук

Обласний конкурс дитячого малюнку «Війну, а не квіти малюють діти»

Дата: 12.09.2022 16:35
Кількість переглядів: 676

Обласний конкурс дитячого малюнку «Війну, а не квіти малюють діти», приурочений до Дня захисників і захисниць України, за фінансового сприяння Університету м.Сан-Хосе, штату Каліфорнія (США).

Для участі в конкурсі запрошуються діти віком від 6 до 16 років.

Роботи мають бути присвячені мужності наших бійців, які стоять на сторожі безпеки та захисту цілісності України, пережитим почуттям дітей від війни, що триває та прагненню до Перемоги. Діти мають поділитися власною історією російсько-української війни у малюнках.

На Конкурс подаються індивідуально підготовлені роботи, пов’язані з тематикою Конкурсу, виготовлені в довільній графічній чи живописній техніці (олівці, фломастери, фарби, авторська техніка) на форматі А4.

Конкурсна робота разом із заявкою (із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові конкурсанта, дати народження, контактного телефону, місця проживання, назви конкурсної роботи та короткого (1-2 речення) описання зображеного на малюнку) потрібно передати бібліотечним працівникам Корсунь -Шевченківської бібліотеки для дітей.

Переможцям Конкурсу у трьох вікових категоріях вручаються Дипломи та призи:

- діти до 10 років (1, 2, 3 місця);

- діти 10 – 14 років (1, 2, 3 місця);

- діти 14 – 16 років (1, 2, 3 місця)

Роботи всіх учасників Конкурсу будуть оцифровані та відправлені на електронну адресу Університету м. Сан-Хосе, штату Каліфорнія (США) (San Jose State University) для представлення американському суспільству.

Роботи на Конкурс приймаються з 10 вересня по 5 жовтня 2022 року.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора