Пошук

Шановні працівники та ветерани лісового господарства!

Дата: 18.09.2022 11:38
Кількість переглядів: 369

Щиро та сердечно вітаємо вас з професійним святом - Днем працівника лісу. 

Ваша професія – одна з найважливіших  професій, адже її обирають люди безмежно люблячі природу, що володіють почуттям величезної відповідальності за збереження і примноження краси рідної землі. Саме ви своєю щоденною копіткою працею незалежно від пори роки та погодних умов дбаєте про гармонійну взаємодію суспільства і природи заради майбутніх поколінь. 

Цей день звертає увагу всіх людей на необхідність турботи про лісові насадження, про неприпустимість їх масової вирубки та засмічення, адже ліс – це неоціненне багатство країни, витвір природи і людської праці, що має важливе економічне і екологічне значення. Збереження, примноження, дбайливе і раціональне використання цього безцінного скарбу – обов’язок не лише лісників, а й кожного жителя нашої громади.

Дуємо усім працівникам галузі та ветеранам лісової служби за сумлінну та невтомну працю, за розуміння та підтримку добрими справами. Від щирого серця бажаємо усім вам і вашим родинам мирного неба, міцного здоров'я, щастя, радості, благополуччя, впевненості у майбутньому, вагомих здобутків вам у професійній діяльності, успіхів у реалізації задумів та натхнення від природи.   

З повагою, в.о. міського голови Віталій МАЦЮК, депутатський корпус та виконавчий комітет Корсунь-Шевченківської міської ради.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора