Пошук

25 ВЕРЕСНЯ – ДЕНЬ ПОЗАШКІЛЛЯ!

Дата: 25.09.2022 09:18
Кількість переглядів: 336

Шановні працівники закладів позашкільної освіти Корсунь-Шевченківської територіальної громади! Щиро вітаємо Вас з професійним святом!

Позашкільна освіта розвиває здібності й таланти, здійснює патріотичне виховання, готує до життя в сучасних умовах, допомагає дітям у розвитку особистості, їх самореалізації та професійному самовизначенні. Адже біжать навчатись у гуртки діти не тому що треба, а тому що цікаво, захопливо, корисно. В умовах збройної агресії рф проти України позашкілля стало острівком миру, де діти можуть відволіктися від страшного повсякдення війни. Доброта і педагогічна майстерність педагогів- позашкільників перетворює кожен день для вихованців на день радості та щастя. Ми завжди пишаємось вами та вашими талановитими вихованцями, які прославляють нашу громаду на різноманітних конкурсах та фестивалях.

З нагоди дня позашкілля бажаємо усім працівникам галузі процвітання, натхнення, творчого потенціалу, активного зростання, а вихованцям - високих досягнень та нових перемог!

Мирного неба нам усім! Все буде Україна!

 

З повагою, в.о. міського голови Віталій МАЦЮК, депутатський корпус та виконавчий комітет Корсунь-Шевченківської міської ради.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора